Otvorte brány dobrodružstva s elektrickými bicyklami CRUSSIS 10.9

5. 2. 2024
Vydajte sa na neuveriteľnú jazdu plnú vášne a slobody! Pripravte sa na dobrodružstvo ako žiadne iné s radom elektrických bicyklov CRUSSIS 10.9 na rok 2024! Tieto bicykle ponúkajú nielen bezkonkurenčný výkon a eleganciu, ale ukrývajú v sebe skutočné srdce dobrodruha, ktorý túži objavovať nové cesty a zažívať vzrušujúce dobrodružstvá.

E-Largo-10-9

Vstúpte do dobrodružstva s prémiovými komponentmi

Srdcom každého elektrobicykla radu 10.9je špičkový stredový motor PANASONIC GX Ultimate, ktorý v sebe spája japonskú kvalitu a spoľahlivosť, aby vám poskytol výkon a krútiaci moment 95 Nm, ktoré potrebujete na zdolanie akéhokoľvek terénu. S batériou LG Li-Ion 36 V/ 720 Wh máte dojazd až 170 km na jedno nabitie, čo znamená, že neexistuje miesto, kam by ste sa nedostali .

S pneumatikami MAXXIS Ardent a vidlicou ROCKSHOX FS Recon Silver RL Solo Air so zdvihom 120 mm bude každá vaša jazda plynulá a pohodlná. Môžete sa teda spoľahnúť na bezkonkurenčný zážitok z jazdy v akomkoľvek teréne.

komponenty_HT-10-9

Japonský PANASONIC: pohon hodný pretekára

Zážitok z jazdy na elektrobicykli s motorovou jednotkou PANASONIC GX Ultimate je pre každého príjemným prekvapením, a preto sa stáva čoraz populárnejším naprieč všetkými generáciami. S krútiacim momentom 95 Nm a hmotnosťoulen 2,95 kg ponúka tento japonský pohon neuveriteľný výkon, spoľahlivosť a kvalitu. Bez ohľadu na terén sa vďaka nemu budete cítiť ako kráľ ciest.

Vďakadispleju PANASONIC na riadidlách máte svoju jazdu plne pod kontrolou.Vďaka elegantnému dizajnu a funkčnosti vrátane portu USB na nabíjanie telefónu a certifikátu IPX5 je pripravený vzdorovať akémukoľvek počasiu. Vďaka trom režimom asistencie a dynamickému režimu AUTO máte svoj výkon vždy pod kontrolou, čo vám poskytne optimálny zážitok z každej jazdy.

panasonic-motor

Veľkosti rámu a kolies: Dokonalá kombinácia pre každého

Vďaka rôznym veľkostiam rámu a kolies si každý nájde dokonalú kombináciu pre maximálny komfort a výkon:

HT-10-9-stôl-nový

Vyberte si elektrobicykel, ktorý vyhovuje vašej postave a štýlu jazdy! Nezáleží na tom, či ste skôr nižšej alebo vyššej postavy, alebo či uprednostňujete menšie alebo väčšie bicykle, CRUSSIS má ten správny bicykel pre každého.


Už sa nemusíte obávať kopcov alebo neprekonateľných výziev - rad CRUSSIS 10.9 je vybavený najlepšími komponentmi, ktoré vám zabezpečia pohodlie aj na tých najnáročnejších trasách. Kam sa teda chystáte na svoje ďalšie dobrodružstvo?

Farebná paleta: oživte svoj štýl

Ukážte svetu svoju osobnosť a jedinečný štýl s farebným radom elektrobicyklov CRUSSIS 10.9! Výrazné tóny modelov e-Guera, e-Atland, e-Fionna a e-Largo vás nadchnú rovnako ako jednofarebné verzie ONE-Guera a ONE-Largo. A pre tých, ktorí chcú spojiť štýl s pohodlím, sú tu modely e-Guera a e-Fionna s nízkym nástupom pre ešte jednoduchšie nastupovanie a vystupovanie.

Pripojte sa k CRUSSIS

a zažite neuveriteľné chvíle plné slobody, vzrušenia a nekonečných možností nielen s Jaromírom Jágrom!

Doporučuje Jaromír Jágr
Vybrané produkty na porovnanie
0/5